The Phora  

Go Back   The Phora > International Forums > The Phora - Hrvatska > Sabornica
User Name
Password
Blog Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Sabornica Zauzmite svoju klupu i raspravljajte o politici i strankama, novostima iz zemlje i svijeta te društvu, pokažite umijeće debate.Politička nekorektnost dozvoljena.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-10-2012, 11:43 PM
Niccolo and Donkey's Avatar
Niccolo and Donkey Niccolo and Donkey is offline
Otto e Mezzo/Desultory Pistolero/Flaneur

Country: Spanish Falange
Default Ivic Pasalic - the comeback

poveznica

Quote:
Ove antipašalićevce tipa mesić-sanader smo već vidjeli i znamo gdje nas je to odvelo. Da bar pokušamoi drugim putem prije nego što izdahnemo na ovom?

Svi pričaju da je Pašalić lopov a nitko ne može navesti što je to točno ukrao, kao što se za Mesića, Sanadera ili Ferenčaka, koji su najviše vikali da je pašalić lopov može reći.

A što se tiče političkih ciljeva naravno da on kao suverenistički i desničarski političar će uvijek biti na meti jugoslavena, srba i sličnih, koji tamburaju u medijima i koji su nam postavili cijelu tu mesić-sanader-kosor-josipović-milanović u ekipu.

Čitao sam u novinama da je Butković napisao da je bolje da je Sanader došao ne čelu HDZ-a i države nego Pašalić.

Tip to ima obraza reći nakon svega, a vidim da ga većina tukaca još uvijek prati. Nakon što su ih ti isti pokrali, ponizili, prodali more, kopno, izručili generale, izdilali dokumente i to nezakonito, opustošili državu, većina naroda i dalje vjeruje da su ti detuđmanizatori bili dobri, za razliku od vremena kad je 93% bankarskog sektora, 100% INA, 100% Pliva, 100% T-HT, 100% Podravka i sve ostale strateški bitne firme bile u hrvatskim rukama.

To je zato što je raja popušila spiku da su one firme koje su propale devedesetih propale jer su šrodavane za jednu kunu, oni uopće nisu ni svjesni koliki su dug generirali u komunizmu, i da bi te firme propale i da je bila Hrvatska, i da je ostala jugoslavija, i lipo da je ode došla Amerika.

Onome što nije bilo spasa propalo je, a ono što je valjalo Tuđmanje ostavija netaknuto, i napravija u 10 godina 4 miliarde duga, a ovi što su bili protiv Pašalića, što su oni napravili? Mesić i sanader prije svih? I kako to da su oni vladali godinama a da nisu mogli Pašaliću naći da je ukra jednu olovku?

Sta vi mislite?

A worthless Croat hooligan in service of Rome, just like back in the days of Thirty Years War. - Petr on Niccolo and his Donkey
Reply With Quote
Old 03-11-2012, 01:01 PM
Rogerius Josephus Boscovich's Avatar
Rogerius Josephus Boscovich Rogerius Josephus Boscovich is offline
Established member

Country: Kurdistan

Lopov kakvog nema. Sada kad nema Sanadera odlicno ce se uklopiti u HDZ.
Reply With Quote
Old 03-11-2012, 01:11 PM
Ace Rimmer's Avatar
Ace Rimmer Ace Rimmer is offline
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!

Country: Croatia
Thumbs up

Pametan lopov, na skandinavski način, bez prašine i smeća za sobom, taman za EU.

Lily says (22:03):
hi
you need to teach me croat tourist words
my mum asked me if i knew anything
and i said all i know is jebem ti mater
Reply With Quote
Old 03-14-2012, 05:14 PM
slobodagovora's Avatar
slobodagovora slobodagovora is offline
jad i čemer

Jure Radić - Sjećam se da je Mesić predložio Tuđmanu Ivića Pašalića, a Joža Manolić je predložio Ivu Sanadera.
http://www.thephora.net/forum/showth...69#post1026669

Onomu koji vas može očuvati od pada i postaviti neporočne i razdragane pred Njegovom slavom, jedinomu Bogu koji nas je spasio po Isusu Kristu, našemu Gospodinu, slava, veličanstvenost, vlast i moć, kako prije svakog vremena, tako i sada i u sve vijeke! Amen.
Jd 24-25

HRVATSKA DRŽAVA IZNAD SVEGA!

Emil Čić Show - Apokalipsa danas
Što je ispregovarno s Unijom u poglavlju 23.
Tko o čemu, Josipović i Milanović o slobodi i suverenosti
Tko sve profitira na laži o Tuđmanovoj podjeli BiH u Karađorđevu?
Sustavom đavolje diverzije masonski oligarsi slomili su Tuđmana i zavladali Hrvatskom
Propaganda za EU servirana je po starom receptu 'kontrole misli' i 'proizvodnje pristanka'
Reply With Quote
Old 03-18-2012, 05:39 AM
Niccolo and Donkey's Avatar
Niccolo and Donkey Niccolo and Donkey is offline
Otto e Mezzo/Desultory Pistolero/Flaneur

Country: Spanish Falange

Intervju

Reply With Quote
Old 03-18-2012, 09:16 PM
matias017's Avatar
matias017 matias017 is offline
Senior Member

Mislim da nije kriminalac inače bi završio u zatvoru kao i masa drugih u zadnje 3 godine.
Reply With Quote
Old 03-31-2012, 02:13 AM
slobodagovora's Avatar
slobodagovora slobodagovora is offline
jad i čemer

Nije baš tema ali da ne otvaram novu.

Gledao sam na Dnevniku 3 tzv HRT onu kojoj je veleizdajnička hulja i krivokletnička nakaza osoba čije mišljenje izrazito cijeni i osoba s kojom se sastajala javno i tajno; onu za koju Zdravko Tomac "diže u zrak obje ruke jer ona vraća Tuđmanu"; onu kojoj Tomac i dalje daje podršku te je u njezinu stožeru za te neke HDZovske izbore, a ne bih se iznenadio da joj podršku još uvijek daje i Domazet; onu koja je bila na čelu Vlade RH koja je financirala obnovu spomenika četničko-komunistčkim hordama u Srbu (KLIK i KLIK), a protiv čega je govorio Tomac, no to ga, kao i još ohoho toga "dobroga" što je ona napravila nije spriječilo da ju podrži i na izborima za Sabor i na ovim HDZovskim izborima, dakle - Jadranku Kosor.

I reče Jadranka Kosor tamo sve i svašta, da će tražiti nekakovu odgodu biranja predsjednika HDZa, pa kako se sada odjednom zalaže za glasovanje jedan član HDZa, jedan glas, te kaže da se kao neki drugi od kandidata boje tog načina glasovanja (bez obzira na to što su baš neki drugi prije nje predlagali takovo glasovanje, ali zašto bi ona to rekla).

Ali ono što mi je baš privuklo pozornost i što me je navelo da ovo piskaram je izjava Kosorice u tomu Dnevniku 3 tzv HRT otprilike kako ona ima super ideje kao što je ta odgoda izbora i to glasovanje jedan čovjek, jedan glas, a sad neki kandidati traže da se zbog toga sazove izvanredna sjednica predsjedništva HDZa, ali, veli ona, nitko nije tražio da se sazove izvanredna sjednica predsjedništva HDZa kao odgovor na "svakakve ideje drugih kandidata" tj zbog toga što je Milan Kujundžić često govorio kako je Pavelić bio nesretna povijesna osoba, što je za nju nedopustivo jer je za nju Pavelić najveći neprijatelj hrvatskog naroda, da je on najviše oštetio i unesrećio Hrvate. Baš me zanima tko joj je to savjetovao, možda netko od prije spomenutih njezinih fanova? To ona garant hoće Kujundžića, koji je očito uznemirio i nju i još neke, proglasiti naciklerofašistom i pred domaćima i strancima. I ne samo njega, već i ostale koji nisu reagirali tako kako su po njoj trebali reagirati na njegove izjave...

Kosoricu, Karamarka i Milinovića ne mogu smislit, neki čije mišljenje cijenim imaju dobro mišljenje o Miloševiću, ali ja baš i nemam, o Prgometu ne znam skoro ništa, no ne mislim da je smeće k'o troje prvospomenutih kandidata. Uostalom, nije me briga za HDZ, a te izbore tek tako malo popratim, uglavnom nastupe Kujundžića.

E da, Sanja Bilač mi je baš dobra i zgodna Sad će ju Kosorica proglasiti naciklerofašisticom
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules