![]() |
|
|||||||
| Klub brkatih žena Sve bez pritiska, kruha i igara novog svijeta! Sporta, glazbe, igrica, tračeva i smijeha. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
U shpittzzi je gost Thompson, sada, hrt1.
Lily says (22:03): hi you need to teach me croat tourist words my mum asked me if i knew anything and i said all i know is jebem ti mater |
|
|
||||
|
||||
|
Na rubu znanosti: 9-11, sad na hrt1.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ajde više napiši onaj članak koji si obećao, ono kako si stvorio SF Hrvatska ![]() Quote:
na obavjesti, idem pogledati
Onomu koji vas može očuvati od pada i postaviti neporočne i razdragane pred Njegovom slavom, jedinomu Bogu koji nas je spasio po Isusu Kristu, našemu Gospodinu, slava, veličanstvenost, vlast i moć, kako prije svakog vremena, tako i sada i u sve vijeke! Amen. Jd 24-25 ![]() HRVATSKA DRŽAVA IZNAD SVEGA! Emil Čić Show - Apokalipsa danas Što je ispregovarno s Unijom u poglavlju 23. Tko o čemu, Josipović i Milanović o slobodi i suverenosti Tko sve profitira na laži o Tuđmanovoj podjeli BiH u Karađorđevu? Sustavom đavolje diverzije masonski oligarsi slomili su Tuđmana i zavladali Hrvatskom Propaganda za EU servirana je po starom receptu 'kontrole misli' i 'proizvodnje pristanka' |
|
|
|||
|
|||
|
Također, makar riskiram dobivanje proljevćine.
|
||||
|
||||
|
Quote:
Why......? |
|
|
|||
|
|||
|
Osim što su mi takve teorije zavjere smiješne, općenito ne volim Na rubu znanosti jer seru kvake u 90% emisija.
|
|
|
||||
|
||||
|
I meni su, kao i cviljenje o Talmudu i Židovima.
|
|
|
|||
|
|||
|
911 conspiracy is a.... a goverment conspiracy.
![]() |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|